Безвідходна кулінарія: курка
Продовжуємо розмову про страви з курки.
Сьогодні така неоднозначна у світлі правильного харчування частину, як шкіра і крила. Якщо крила ще якось можна виправдати, то знаю, що шкіру багато безжально викидають. Каюсь, я – ні). Або перетапливаю і використовую потім по трохи для змащування сковороди, або запікаю грудку з нею. Такий рулет з грудки зараз і покажу.
Половинки філе грудки натираємо сумішшю тертого свіжого імбиру, часнику, цедри апельсина, адигейської солі, суміші перців і сухих трав на ваш смак.
Складаємо “валетом”.
Обмотуємо курячої шкірою, знятої з тушки цілком.
Обв’язуємо ниткою.
Запікаємо на 180 градусах до готовності разом з гарніром.
Грудка виходить дуже ніжна. При бажанні шкіру можна викинути вже після запікання.
Вид у розрізі.
А на заголовному
Всім чудового дня!